Uitleg over ToCfe

 

logo TOCfeNL

Theory of Constraints for education (TOCfe) is een internationale non-profit organisatie die in 1995 door dr. Eliyahu Goldratt werd opgericht. De Nederlandse afdeling van TOCfe is de Stichting Theory of Constraints for Education Nederland.

TOCfe wil samen met iedereen die kinderen opvoedt en onderwijst een verbetering mogelijk maken in het onderwijs en bouwen aan een betere, harmonischer samenleving.

Dat is mogelijk door toepassing van drie denkmodellen die gebaseerd zijn op de wereldwijd in het bedrijfsleven en organisaties toegepaste Thinking Processes uit de Theory of Constraints. Deze denkmodellen zijn zo aangepast dat ze heel goed bruikbaar zijn in de individuele begeleiding en tevens goed toepasbaar tijdens de lessen in de klas.

De TOCfe denkmodellen helpen kinderen in hun logica en communicatie en waarborgen daarbij respect en creativiteit.

 

Samenwerking

De school de baas wil graag bijdragen aan een betere wereld. Een streven dat naadloos aansluit bij dat van TOCfe. Daarom is de school de baas van harte supporter van ToC for Education in Nederland en staat waar mogelijk ook met raad en daad terzijde. Meer dan wat ook illustreren de spectaculaire resultaten met kinderen de ware kracht van Eli Goldratt’s prachtige erfgoed!

 

Contactgegevens

Website: www.tocfe.nl

 

Wilt u meer weten over ToC for education en/of prijs stellen op een persoonlijke uitleg? Neemt u dan gerust contact op met: josé@deschooldebaas.nl.